HYDRAFACIAL

HYDRAFACIAL je neinvazivan tretman lica koji na brz i učinkovit način dubinski čisti  i pomlađuje kožu bez vremena potrebnog za oporavak. Ovaj blag i umirujući tretman pruža koži dugoročno zdravlje i prilagodljiv je specifičnim potrebama svih vrsta kože.

Provodi se pomoću aplikatora koji ima patentiranu vrtložnu Vortex tehnologiju s različitim nastavcima. Inovativni Vortex sustav bezbolnim vakuumom dubinski izvlači nečistoće iz  pora i istovremeno kožu vlaži revitalizirajućim sastojcima.

Spiralni nastavci stvaraju blagi vrtlog kojim omogućuju tri glavna koraka tretmana – nježan piling kože, uklanjanje nečistoće i hidratacija kože te regeneracija površine kože s antioksidansima i peptidima za njezin pojačani sjaj.

Za svaki korak HydraFacial tretmana, medicinski kozmetolog koristi drugačiji nastavak koji je jednokratan.

Dodatak boostera dodatno personalizira vaše HydraFacial iskustvo. Riječ je o bogatim aktivnim sastojcima koji zbog svojih malih molekula imaju mogućnost prodrijeti u najdublje slojeve kože i donijeti im veće koncentracije aktivnih sastojaka. Zbog toga su idealni za ciljanje specifičnih problematika kože.

Nazovite nas

Imate pitanje? Nazovite nas

+385 1 200 80 88

001 234 56 78

Have any questions?
Call us now!